Vi söker framtidens medarbetare!

Vill du arbeta i en livsviktig bransch? Då kan du vara vår framtida medarbetare! En kompetent och driven teamkamrat är värd sin vikt i guld, och vi på Brookhaven söker alltid duktigt folk som utmanar både oss och våra konkurrenter. Att våga och vara nyfiken med ett genuint intresse för branschen tycker vi är viktigare än erfarenhet och specialutbildning, så hör av dig och berätta vad du kan bidra med till vårt team redan idag!

Om Brookhaven:

Vi på Brookhaven arbetar med lösningar för såväl Life Science (Läkemedel, Bioteknik, Medicinteknik) och sjukhus, elektronikindustrin, samt livsmedelsindustrin och erbjuder ett brett spektrum av produkter och tjänster.

Brookhaven skulle kunna beskrivas som en livsviktig partner till ovan nämnda industrier med behov av övervakningssystem, partikelräknare, mikrobiologiska luftprovtagare, filter-testlösningar, steriliseringsprodukter eller någon av våra servicetjänster. Vi är lyhörda och kunderna kan göra en förfrågan som vi besvarar och designar efter deras behov.

Vi har sedan 1993 erbjudit våra tjänster i Norden och de Baltiska länderna. Vårt mål är att vara en nyckelleverantör vad gäller design, installation, validering, utbildning och underhållstjänster. Kunden efterfrågar, vi designar.

Brookhaven var DI Gasell 2016 och var 2017 nominerat till årets exportföretag i kommunen.

Skicka in din ansökan